Нашите предложения

 • Кетъринг с индивидуално меню
 • Тематична украса
 • DJ водещ
 • Ресторант и хотелска база

Кръщенето, прощъпулника или погачата са незабравим моменти, събитие в живота на децата и ние може да го организираме по най-добрия начин.

В ресторанта на Хотел Елейт Плаза се организират сватби от 20 до 70 човека, част от тях настанени в градината на хотела. Тук всички услуги описани по горе се предлагат отново.

Безплатна консултация

Ще ви отговорим до 24 часа!

  Едни от най-емблематичните събития в хотела реализирани са участието на големият Георги Мамалев и Ники Урумов, актьори от Театър Българска Армия и Народен Театър под формата на моноспекъл и в компанията приятели и чаша вино съпроводен с коктейлни хапки. Коктейлните ни хапки са като запазена марка за нашите събития, защото са здравословни, пъстри, уникални, различни и много вкусни, предпочитани от много клиенти.

  Препоръчваме да се следи страницата ни във
  FB: https://www.facebook.com/Bussiness.Hotel.ElatePlaza/about за всички предстоящи събития. Предстоят музикални, модни културни и хумористични от различен характер, даващ възможност за обмяна на бизнес контакти използване на всякакъв вид възможности и приятни емоции.

  Към всички тези събития предлагаме преференциална цена за  настаняване в хотела и паркомясто.

  Ще се радваме да се доверите на професионализъм, който работи за Вас с желание, ентусиазъм Вашето събитие да бъде организирано по възможно най-добрият начин. 

  Често задавани въпроси

  Колко е часовото време на едно събитие организирано в ресторанта?

  Събитията организирани в хотел Елейт Плаза са продължителност до 5 астрономически часа, а след 5 тия час за всеки започнат следващ час доплащане по 200 лв. 

  Да, може да си внесете алкохол но се таксува по 20 лв. на всяка бутилка от  0,70 до 1л.

  Да, може да си внесете само срещу сертификат за изработката с печат, подпис, състав, дата час на производство, дата на годност или с писмено деклариране от Ваша страна, че носите отговорност за качеството и.

  Да, ние работим само със Сладкарница”100 Грама Сладки”. Ако желаете може да ги разгледате на www.100gramasladki.bg , след което да ни подадете информация за десерт на който сте си избрали и каква украса желаете към него.

  Да, може но имайте предвид, че силата музиката в Ресторанта на хотела след 23 часа е необходимо да бъде намалена до ниво-фонов звук. Освен в случаите когато сте запазили целия хотел само за гости за събитието ви.

  Да, работим с няколко такива с различен клас и ценообразуване.При поискване ще ви насочим за уточнения.

  Да, разбира се. Отстъпката е различна и варира според броя резервирани стаи.За повече информация направете своето запитване към управителя или лицето, което ви организира събитието.

  Украсата на хотела, може да бъде базова:………….. и всичко допълнително се доплаща спрямо пазарната цен на ……….?.

  Да, може в присъствието на наш служител и срещу допълнителна такса от 200 лв. на час

  Ресторанта на хотела работи от понеделник до петък (17:00 до 22 часа) без събота и неделя,и без официалните почивни дни. Освен в случаите, когато има предварителна заявка за събитие организирано предварително..

  Единствената възможност да има избор на музика клиента ако си предостави play list за да може персонала само да го включи, но не и да управлява всяка желана музика.